Reacties

Cake pops of Popcakes: meer dan cake op een stokje! — 29 reacties

  1. Heb ze al een paar keer gemaakt. De truc is dat je de cake combineert met een smeuïg goedje, daardoor wordt het heel bijzonder. Zelf heb ik er nog nooit kant en klare glazuur voor gebruikt, maar botercreme al dan niet met een scheutje alcohol. De voorbereidingen kost veel tijd, maar zijn niet zo moeilijk: bakken, afkoelen, verkruimelen, mengen, bolletjes maken, in de koelkast laten afkoelen. Het afwerken is een persoonlijk ding, ik gebruikte chocolade, maar ook marsepein. Meestal nodigde ik een aantal vriendinnen aan die mij hielpen.
    Voordeel van cakepops zijn de maat en de smaak. Voor mij zijn de cakepops alleen een alternatief voor een verjaardagstaart of traktatie, even tussendoor zal ik ze niet maken!

  2. Hoi hoi
    Ik vind de cake pops ook erg leuk! En het kost inderdaad wel wat tijd om ze te maken en wat handigheid,
    Zelf heb ik wel zon cakepop maker , zo krijgt je lekkere luchtige cake pops , ipv cakepops draaien, dan heb je zon bonk kleffe cake ( naar mijn smaak)
    Candy melts heb ik ook maar vind die erg vies! Liever gebruik ik goede chocolade
    Succes met het bakken!!
    Groetjes iris

  3. Nou alhoewel ik echt een kookfan(aat) ben vind ik aan die zoete cakejes op stok nou net niks, oke misschien zien ze er wel leuk uit, sommige. Maar nee bah vieze zoete troep vind ik het bleeh, maar ongetwijfeld heel goed op de markt gebracht, gezien alle dingen die erom heen verkocht worden :-)
    Liever heb ik dan gewoon een zelfgemaakt slagroomsoesje :-)

  4. Het ziet er best leuk uit, maar ik vind er teveel troep in zitten. Al die zoette meuk :)
    Geef mij maar gewoon een plakje cake, met zelfgemaakte jam en slagroom. Niks mis mee !

  5. Ik heb een siliconen cakepops maker gekocht bij de A.ction. Die bevalt goed. Maar veel doen we er niet mee, ik vind het echt voor verjaardagen, visite enzo. Ik houd ook niet van marsepein, dus zal het zeker niet zo vol maken als je op internet ziet. Wat wij wel doen is ze rollen door de spikkels, dat is wel weer leuk. En meestal blijven ze ook niet op hun stokje zitten.

  6. Ik vind ze heel leuk, maar het 'hoort' in mijn hoof niet. Een lolly hoort keihard te zijn en op één of andere manier krijg ik dit in mijn hoofd niet passend... Ik ben dus van kijken, niet eten.

  7. Ik heb zo'n fase gehad waarin in cupcakes maakte, en taarten. Allemaal prachtig versierd. Het ging me ook best goed af, moet ik zeggen Maar aan cakepops heb ik me nooit gewaagd. Op de een of andere manier leek me dat helemaal niet leuk om te maken.

    • Wat leuk Nicky, dat je zo goed was in cupcakes maken. Ik zie soms echt de mooiste creaties voorbij komen. Wat deed je ermee vervolgens? At je ze allemaal zelf op? Dat lijkt me altijd het nadeel aan baklust. Je kunt uiteindelijk niet alles opeten, zonder dicht te groeien...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder