Reacties

Wat is het heet! — 16 reacties

  1. Ik moet vanavond 2x 1 uur drummen met mijn bandje. Ik denk dat ik vooral veel water ga drinken en iets minder bier. Ik doe zweetbandjes om. En een luchtig shirtje. Na afloop een schone broek EN onderbroek want dude je krijgt een partij zweetkruizen van drummen in een rockbandje :p
    Verder doe ik het rustig aan, zodra ik lekker stil zit in de schaduw geniet ik met volle teugen. Heb net een heel stuk naar de stad en terug gefietst, werd daar wel kriebelig van.

    • Een zwembad in de tuin lijkt me nu wel heerlijk! Wij zijn daar dit jaar niet aan toegekomen eigenlijk, en nu de jongste twee maandag weer beginnen, is het denk ik de moeite niet meer. Misschien volgend jaar!

  2. Vsnmorgen heb ik gewerkt, thuiszorg, het was ongewoon warm en ik had helaas niet de ruimte om het wat rustiger aan te doen. Verder vind ik dat ik wel een broek aan moet tijdens het werk. Het liefst draag ik een jurk met zulk weer. In de auto had ik ruim voldoende water mee. Eind van de morgen werd ik haast duizelig van de hitte. Nu zit ik af te koelen, zo lekker onder de lauwe douche en daarna een jurk aan:-)

    • Grappig dat je bij thuiszorg aan huishoudelijk werk denkt. Huishoudelijk werk ligt mij ook na aan het hart maar gelukkig is het niet mijn werk:-) De thuiszorg die ik lever is van verpleegkundige aard.

    • Goed dat je het zegt! Dat is natuurlijk ook thuiszorg. Ik associeer het inderdaad erg met alpha hulpen en huishoudelijk werk! Komt misschien ook omdat ik tijdens mijn studietijd als alpha hulp werkte.

  3. Lekker genieten in mijn groene tuin, die naast zonnige ook schaduwrijke plekken heeft. Vanmorgen vroeg boodschappen gedaan en nu wasdag. Droogt allemaal lekker snel. Ik hou van dit weer.

  4. Fijn weekend!Aan zonkant alles dicht maar verder geen extra maatregelen hier. We maken er een beetje een hangweekend van, met veel thee en water.
    Het zal vast niet zo druk worden bij dochter in de winkel, het is helemaal geen 'winkelweer'.
    Fijn weekend!

  5. Zo, thuis! Kom ook van de Thuiszorg.....het was bijna niet te doen, maar de mensen waren erg lief.
    Net de wasmachine aangedaan, nu aardappelen schillen in de tuin en straks lekker eten met een welverdiend koud pilsje ( of twee ).

    Dus, geen rustig dagje voor mij, maar toch geniet ik van het weer, jan er ook vrij goed tegen moet ik bekennen.

    Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder