Reacties

Hema appeltaart — 9 reacties

  1. Ik wist het ook niet maar vind het ook niet erg omdat ik 's middags niet vaak de stad in ga, meestal 's morgens. Daarnaast hou ik niet van fabrieksbaksels, ze zijn mij vaak veel te zoet. Thuis gebruik ik alleen oerzoet en soms rietsuiker en ook ik vind mijn eigen appeltaart veel lekkerder. Bij hoge uitzondering ga ik wel eens ergens koffie drinken als ik aan het winkelen ben, dan neem ik er een tosti bij of iets anders hartigs. Voor de prijs van 75 cent denk ik trouwens dat er nooit hoogwaardige grondstoffen zijn gebruikt, één hap suiker met transvetten dus als je het aan mij vraagt.

  2. Nee, van de appeligepunt-aanbieding had ik nog niet gehoord...maarja, ik bak de appeltaart ook liever zelf, is tie nog goedkoper dan 75 eurocent per punt (en meestal eet ik meer dan een punt) en dan ook nog vóór 16.00 uur..

    Het Hema-ontbijt staat al weken op onze planning...ik en Lief gewoon in pyama daar ons ontbijtje nuttigen...maar het komt er niet van....

  3. Het is gewoon een ordinaire commerciele lokker. En op zijn tijd best lekker. Je moet wel even wachten tot het eind van de middag (beetje oprekken van de eet- en drinktijden). Dit geldt trouwens ook voor het ontbijt, maar dan met het idee om de shopdag wat vroeger aan te vangen.
    Mooi gekopieerd van onze Zweedse vrienden.

  4. Ik dacht dat he Hema altijd om 5 uur dicht gaat? Dan kan je ook niet lekker rustig zitten om te genieten want al de verkoopsters gaan dan opruimen en op hun horloge kijken :)
    Ik vind het ontbijt niks, want ik hoef echt geen broodje gebakken ei 's ochtends vroeg.
    Ik ga trouwens ook de deur niet uit zonder eten want dan ben ik zo flauw, dus dan hoef ik elders ook geen ontbijt meer..
    K ga liever bij Ikea eten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder