Reacties

Kabelbaan tuin: Me Tarzan, you Jane! — 26 reacties

  1. Mmmm...op mijn balkonnetje zo het wel een errug kort kabelbaantje worden. Misschien een snelle, creatieve en avontuurlijke manier om van de tweede verdieping naar de begane grond te komen? Alhoewel...dan moet ik alsnog de trappen op met de boodschappen....

  2. Bij buren van ons hebben ze een grote kabelbaan, maar hun kinderen spelen er bijna nooit mee. Alleen als er andere kinderen op bezoek zijn. Wij zelf hebben alleen nog maar een schommel/rekstok/glijbaan, maar onze kinderen zijn al 11 en 12. Oh ja en nog een zandbak.
    We hadden een trampoline, maar daar speelden ze nooit mee. En we hadden een zwembad, maar dat is te veel onderhoud. Dus verkocht.
    Mijn ervaring; in het begin is alles leuk, maar blijven ze er wel mee spelen? Ik denk dat ze eigenlijk niet zoveel kunnen met een kabelbaan. Maar 59 euro is natuurlijk ook weer geen geld.
    JaJa

  3. Bij ons staat idd zo'n trampoline. In N'land bijna gemeengoed, hier bijzonder moeilijk te krijgen. Wordt veel op gespeeld. En dan nog een voetbaldoeltje.
    Verder 'staat' er niets, maar er 'ligt' wel hockeysticks, voetballen, skates.
    Maar naast de trampoline wordt er vooral veel met aarde, stokken, emmers en ons tuingereedschap gespeeld. En oh ja, met de blokken hout om een hut te bouwen dus.

  4. Onze tuin is precies 10 meter dus ik vrees dat onze zoon via het keukenraam naar binnen zou komen ;) (met een harde zwier)
    Hij zou het wel geweldig vinden!

    Wij hebben verder geen groot buitenspeelgoed, behalve zo'n groot zwembad in de zomer. Verder heeft hij een skateboard, waveboard, springstok, lolobal, skeelers en heel veel stoepkrijt ;)

    Groetjes Isabelle

  5. een bescheiden tuintje zonder bomen is vast niet zo geschikt - maar ik herinner me wel dat dit een grote hit was als wij vroeger naar een speeltuin gingen - gelukkig hangt er ook ééntje in het dorpsspeeltuintje - kunnen ze zich daar lekker uitleven ... ;-)

  6. Gezellig om te lezen wat iedereen in de tuin heeft staan. Zelf hebben we alleen nog zo'n schommelrek, met daar aan twee aftandse schommels. Maar de kinderen spelen toch meestal in 'de kleine speeltuin' bij ons op de hoek van de straat.

    Een trampoline heb ik dus wel lang verlangd, maar de kosten en ruimte die het ding inneemt schrikken af.

    Verder heeft mijn zoon Piet nog een spongebob waveboard, en slingeren her en der skeelers rond. Dat is het wel zo'n beetje.

  7. Oh, geweldig zeg. Onze tuin is 13 meter diep (en +/- 10 meter breed), dus tzou net kunnen. Ik heb nu een zandbak, een schommel en een grote trampoline (244 cm, gekregen :-)) staan en een kindertuintafelsetje. Op zich is dat ook wel weer genoeg voor de kinderen, maar die kabelbaan, die zou ik idd ook wel voor mezelf willen ;-)

  8. Ik zie het al helemaal voor me... We hebben drie etages en op de bovenste liggen de slaapkamers. In geval van brand kunnen we dan nog altijd via de kabelbaan vluchten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder