Reacties

12 eReader ervaringen! — 20 reacties

  1. Ik heb er geen 1 en wil er ook geen 1, al kan ik mij voorstellen dat het makkelijk is voor in je vakantiekoffier. Maar ik wil graag een boek vast houden, papier ruiken, ezel oortjes vouwen en heerlijk lopen struinen op boekenmarkten en in kringlopen. Dus nee voor mij geen e-reader al zeg ik nooit nooit!

    Groet Isabelle

    • Nog niet wakker, bedoel natuurlijk ezelsoortjes.....staat er nu alsof ik een ezel zijn oren wil vouwen ;)

    • Isabelle, dat snap ik helemaal! Vanochtend vond ik in de bibliotheek het boek 'She's never coming back' dat ik had gedownload, maar dat ga ik nu toch als echt boek lezen. Een eReader is voor mij geen vervanging van een echt boek, maar het is wel handig.

  2. De enige reden dat ik twijfel is dat het me makkelijk lijkt op vakantie. Dat scheelt 2 grote tassen met boeken meesjouwen. Maar iets aanschaffen alleen voor de vakantie, mag ik niet van mezelf. Dus komt het er maar niet van...

  3. Ik heb een Kobo;) Heerlijk om op te lezen, het gaat gemakkelijk en deze reader is echt overzichtelijk. Ook ik download veel gratis boeken, het is dan ook een aanvulling op gewone boeken en niet een echte vervanging:) En deze reader was ineens vorige maand 30 euro goedkoper, wat me ook over de streep heeft geholpen;)

  4. ik heb al bijna 4 jaar een be book , gekregen op mijn verjaardag en wat mij betreft zou t echt een goede vervanging zijn voor het echte papieren boek, een minpunt vind ik echter wel, een gekocht papieren boek kan ik zo vaak uit lenen, door verkopen als ik wil, dat kan met digitaal gekochte boeken (ip, als je eerlijk bent) niet.(wat ook wel te ebgrijpen is, maar toch, je betaalt namelijk gewoon net zo veel ( vaak) als het papieren boek en dan heb ik geen papier....dus dat zou alleen al in mindering op de verkoopprijs gebracht moeten kunnen worden vind ik.
    Maar ik vind het een geweldig ding en idd als je van lezen houdt is dit wel een aanrader.

  5. Ik dacht dat een e-reader niets voor mij zou zijn. Eigenlijk vanwege dezelfde reden; ik wil een boek vasthouden. In de bieb mocht in een tijd geleden een Sony e-reader proberen en ik was niet laaiend enthousiast. Mede vanwege de hoge prijs.
    Maar ik ben ook overstag gegaan. Ook ik heb een KOBO gekocht. En ik moet zeggen; het leest zalig. Ik kan nu 100 boeken of meer meenemen naar mijn vakantiebestemming. Ik zou zeggen voor de mensen die twijfelen: DOEN.

  6. Hier is er wel 1, ik zou het merk niet weten en lees er ook nooit mee. Altijd lees ik in bed en val ook weleens onder het lezen in slaap, dus geef mij maar een boek.
    Maar op vakantie gaat hij wel mee. Mijn boeken die ik wil lezen staan er al op gratis, jawel.
    Bij die van ons(Japans merk)kun je het lettertype heel groot maken. Dat is reuze handig.

  7. Ik heb sinds een paar maanden een sony e-reader en het bevalt mij meer dan prima. En dat terwijl ik dus wel al mijn boeken kocht en enorm gehecht ben aan mijn goed gevulde boekenkast. Er zijn een paar schrijvers waarvan ik de echte boeken nog wel zal blijven kopen.

  8. Sinds ik mijn Sony ereader heb ben ik weer helemaal verslaafd aan lezen. Ideaal ding. Het echte boek mis ik niet, letters blijven letters en het boek blijft net zo spannend. Misschien nog wel spannender, want even door bladeren is minder makkelijk. Ik lees nu ook in ene boeken die ik eerder niet snel zou lezen.
    En ik kan nu juist langer doorlezen, krijg geen lamme armen als ik in bed lig, de ereader weegt echt niets.
    Heb de ereader nu een jaar en sindsdien nooit meer een papieren boek gelezen.

  9. Hier ook een sony ereader ( oud eenvoudig model via ebay), naast het handig in bed lezen ivm lichte gewicht vind ik het een voordeel dat het ook klein is en makkelijk meekan in mijn tas. Zo heb ik altijd iets te lezen als ik ergens moet wachten.

    • Ik heb met Google gezocht op 'Fifty shades of grey free ebook'. Ik weet nu de link niet meer, maar bij de resultaten vond ik de gratis download!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder