Reacties

1001 woonideeën! — 11 reacties

  1. Dat klinkt leuk! Alleen heb ik (eigenlijk ;) tijdschriften afgezworen... Wie weet, maak ik een uitzondering of ga idd kijken in de bieb (moet ik deze week toch nog zijn met zoonlief)

  2. Ik ben woonbladen fan. Als het aan mij ligt, lees ik Eigen Huis en Interieur, VT, Ariadne en 101 woonideeen. Toevallig leek de vt me deze maand erg leuk en heb ik me al 2x in moeten houden om m te kopen. Vanavond wil ik dus eventjes naar de bieb om m te lezen.

  3. alleen de kids editie van ariadne wil ik wel los kopen, de rest leen ik bij de bieb of ik koop op de vrijmarkt een stapel oude..
    ik vind 101 juist minder leuk dan ariadne eigenlijk..

    groetjes

  4. VT Wonen... daar word ik vaak zo kriegel van. Een oude afgebladderde stoel met een stuk touw erop en een plaid 'nonchalant' over de leuning gedrapeerd op een vergane witte vloer. Hier thuis heet dat gewoon rotzooi.

    Maar ben nu toch wel benieuwd :p

    Bij mensen binnen kijken: https://www.styleroom.se/

    Vind je misschien ook wel leuk :) En goed voor je Zweeds ;)

  5. Even kijken hoe mijn blad heet; Wonen. Ik hou van de stijl Ja ben ook besmet geraakt met Jeanne d"arc Living. Zo gaaf alleen veel dooie beesten erin en daar hou ik niet van.(opgezette dieren en bontkleden) VT wonen hoef ik niet eens gratis. Ik heb sinds een tijdje helemala mijn stijl gevonden; landelijk brocante. O zo knus maar ga er geen duere dingen voor kopen. Koop goedkopen dingen en schilder en schuur ze zelf of de oude meubels moeten eraan geloven en worden wit. Fijne dag Hélène

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder